Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

Lozza optikai kollekció 2016/17

Rafinált és arisztokratikus ívek, kifogástalan anyagösszetétel, finom tónusú színkombinációk, na meg a több mint száz évre visszanyúló szemüveggyártásban szerzett tapasztalat, valószínűleg ez teszi páratlanná  olaszország legrégebbi keretgyátójának idei optikai kollekcióját is. A brand hagyományosan nagy hangsúlyt fektet a történetük során ikonikussá vált modellek újraértelmezésére, emellet idén jó ízléssel merítkezett az Art Deco és a Dandy stílusirányzatokból is. Újdonság idén az öt horizontális vonal mely a frontrészről indulva a szárakra fut át, masszív fémötvözetként beágyazódva az itália földjén előállított, minőségi acetát keretbe.

Lozza D'ANNUNZIO (VL4105_APA)

Tökéletes Art Deco behatás teszi karakteressé a matt fekete, enyhén szögletes fazonot. Öt ponton kapcsolódő zsanérokkal a veretes minősget képviseli.

Lozza CASSOLA (VL4098_7TW)

Ez a phantos fazon a márka "Legend" családjába tartozik. Exkluzív dupla hidas kialakítása, a horizontális vonalakból induló szár mind mind hozzájárul hogy a letisztult keretnek különös kisugárzást kölcsönözzön. A boldog békeidőkbeli teknőspáncél mintázatot kellemes halványkék átmenet dobja fel. 

Lozza GINZBURG (VL4107_AT5)

A filigrán női fazont a magas minőségű acetát szárbelső kelti igazán életre, mely a márvány és üveggyöngy színjátékával sziporkázik.