CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

Lozza optikai kollekció 2016/17

Rafinált és arisztokratikus ívek, kifogástalan anyagösszetétel, finom tónusú színkombinációk, na meg a több mint száz évre visszanyúló szemüveggyártásban szerzett tapasztalat, valószínűleg ez teszi páratlanná  olaszország legrégebbi keretgyátójának idei optikai kollekcióját is. A brand hagyományosan nagy hangsúlyt fektet a történetük során ikonikussá vált modellek újraértelmezésére, emellet idén jó ízléssel merítkezett az Art Deco és a Dandy stílusirányzatokból is. Újdonság idén az öt horizontális vonal mely a frontrészről indulva a szárakra fut át, masszív fémötvözetként beágyazódva az itália földjén előállított, minőségi acetát keretbe.

Lozza D'ANNUNZIO (VL4105_APA)

Tökéletes Art Deco behatás teszi karakteressé a matt fekete, enyhén szögletes fazonot. Öt ponton kapcsolódő zsanérokkal a veretes minősget képviseli.

Lozza CASSOLA (VL4098_7TW)

Ez a phantos fazon a márka "Legend" családjába tartozik. Exkluzív dupla hidas kialakítása, a horizontális vonalakból induló szár mind mind hozzájárul hogy a letisztult keretnek különös kisugárzást kölcsönözzön. A boldog békeidőkbeli teknőspáncél mintázatot kellemes halványkék átmenet dobja fel. 

Lozza GINZBURG (VL4107_AT5)

A filigrán női fazont a magas minőségű acetát szárbelső kelti igazán életre, mely a márvány és üveggyöngy színjátékával sziporkázik.