Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

Lozza optikai kollekció 2016/17

Rafinált és arisztokratikus ívek, kifogástalan anyagösszetétel, finom tónusú színkombinációk, na meg a több mint száz évre visszanyúló szemüveggyártásban szerzett tapasztalat, valószínűleg ez teszi páratlanná  olaszország legrégebbi keretgyátójának idei optikai kollekcióját is. A brand hagyományosan nagy hangsúlyt fektet a történetük során ikonikussá vált modellek újraértelmezésére, emellet idén jó ízléssel merítkezett az Art Deco és a Dandy stílusirányzatokból is. Újdonság idén az öt horizontális vonal mely a frontrészről indulva a szárakra fut át, masszív fémötvözetként beágyazódva az itália földjén előállított, minőségi acetát keretbe.

Lozza D'ANNUNZIO (VL4105_APA)

Tökéletes Art Deco behatás teszi karakteressé a matt fekete, enyhén szögletes fazonot. Öt ponton kapcsolódő zsanérokkal a veretes minősget képviseli.

Lozza CASSOLA (VL4098_7TW)

Ez a phantos fazon a márka "Legend" családjába tartozik. Exkluzív dupla hidas kialakítása, a horizontális vonalakból induló szár mind mind hozzájárul hogy a letisztult keretnek különös kisugárzást kölcsönözzön. A boldog békeidőkbeli teknőspáncél mintázatot kellemes halványkék átmenet dobja fel. 

Lozza GINZBURG (VL4107_AT5)

A filigrán női fazont a magas minőségű acetát szárbelső kelti igazán életre, mely a márvány és üveggyöngy színjátékával sziporkázik.