Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között a karbon és a titánium is- helyet kapott az új modellek tervezésénél, így a keretek a magas strapabíróság... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén, melynek női, férfi és gyerek szemüvegkereteit célzottan a fiatalabb korosztálynak álmodták meg a Converse-re jellemző „street  style” hangulatban. A... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka.

A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között a karbon és a titánium is- helyet kapott az új modellek tervezésénél, így a keretek a magas strapabíróság mellett még könnyebbek és kényelmesebbek lettek.

A formavilág természetesen messzemenően tükrözi az olasz design kultúrát, a keretek különböző részletein felbukkan a brand ikonikus jelképe, a sas szárny sziluett.

A több mint 30 éves múltra visszatekintő márka előszeretettel nyúl vissza egy-egy meghatározó korszakhoz, a vintage kultúrjegyek sok szemüvegmodellnek markáns arculatot kölcsönöznek.

Az egyedi, kiemelkedő darabok mellett széles választékban kínál sportosabb kereteket is a Police, melyek hangsúlyosan a leginnovatívabb gyártástechnológiával, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek.

A női kollekcióban ismét hódítanak a glitteres, csillogó, gumihatású bevonatok, a pillangószárny formájú frontrészek, vagy a szárny sziluettű szárak.

 A kötelező alapszínek mellett, ügyesen bántak a tervezők a különböző camouflage mintákkal, a fém díszberakásokkal, vagy a víztiszta acetáttal is.