Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között a karbon és a titánium is- helyet kapott az új modellek tervezésénél, így a keretek a magas strapabíróság... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén, melynek női, férfi és gyerek szemüvegkereteit célzottan a fiatalabb korosztálynak álmodták meg a Converse-re jellemző „street  style” hangulatban. A... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját tekintve ilyen a tradicionális, svájci gyökerű ötvösmesterség -ami az egész márka szilárd alapját képezi- és a hozzá párosuló kreativitás, mely az ördögi kézügyességgel készült, luxuskategóriájú kereteket, olasz eleganciával formába önti.

A design és díszítések motívumai természetesen harmonizálnak az unikális és aprólékosan kidolgozott ékszer és órakollekció egy-egy ugyanazon családba tartozó darabjával.

A női kollekció a klasszikus macskaszem vagy pillangó formájú frontrészekkel, nemes fémötvözet vagy gyönyörű tisztaságú acetát alappal készül. Eddig egy szokványos szemüvegkeret is lehetne, de a hihetetlenül precíz, kézzel illesztett kristályok, drágakövek és féldrágakövek illetve a 23 karátos aranybevonat emeli a Chopard-ot a luxus szegmensbe.

A férfi kollekció hagyományosan a klasszikus gentleman stílust képviseli. A prémium anyaghasználat mellett nagy hangsúlyt fektetnek a kifinomult technikai részletekre és az innovatív technológiák használatára a gyártás során. A titánium használata elképesztő flexibilitása mellett az ultrakönnyű súlya miatt is kedvelt a Chopard férfi modelljeinél. A markáns, extra szilárdságú karbon szárakat tökéletesen lágyítja a diófa betét eleganciája. Mind a Classic, mind a L.U.C. kollekció hagyományosan a klasszikus motorsport stílusjegyeit vonultatja fel.