Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció!

Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy igazi, divattrendek felett átívelő, kötöttségektől mentes, a márka identitását szem előtt tartó paletta született. Finoman lázad minden sablon ellen, az egyszerű klasszikus formákon is jó ízléssel csavar egy kicsit, pont annyira, hogy egy jellegzetes Police keretet kapjunk.

Kiemelt figyelmet szenteltek idén a női napszemüvegekre, a könnyű utcai viseletek mellett igazi feketeöves díva modellek születtek. A magas minőségű anyaghasználatnak köszönhetően az ultrakönnyű keretek, igen magas strapabíróságnak örvendenek, minden szemüvegünk első osztályú alapanyagból Olaszországban készül.

A teljes kollekció elérhető raktárkészletről, azonnali szállítással, részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!