Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései.

A márka -a női kollekció tekintetében -új identitása merészen kombinálja a feminin, túlméretes formákat a különböző tulajdonságú anyagokkal és a különleges színekkel.

VPL501 col. 700Y

A ”Savage” kollekció motívumait hordozza magán, úgymint a szokatlanul színezett acetát betétet az fényes fekete frontrészen és a virágmintás nyomatot a szárakon. Az utóbbiak igazán finoman hozzák a nőies jegyeket a diszkrét szárnyhatású formatervvel, ami természetesen a legendás Police sas motívumra emlékeztet minket.

VPL506 col. 6R9

A kifinomult, minimalista ”Goldeneye” kollekció kimagaslik a szokatlan teknőspáncél mintázatú, prémium acetát kereteivel. Karcsú, különleges fémötvözetű szárakkal tiszteleg a kortárs divat eszközeivel a legendás, régi Police modellek előtt.

A férfi kollekció idén hangsúlyosan merítkezik a több mint három évtizedes, ikonikus lifestyle márkára leginkább jellemző motívumokból. Autentikus, merész, olasz stílusú, városi ihletésű. A napszemüvegre jellemző elkülönült termékcsaládok idén már az optikai kollekcióban is bemutatkoznak.

VPL469 col. 568Y Blackbird 7

Heritage Urban kollekció

A márka régmúlt, feledhetetlen fazonjai nagy tisztelettel újraértelmezve, kiemelkedő figyelmet szentelve a részleteknek.

Az örök klasszikus modell kiemelkedik a rugalmas, mégis elnyűhetetlen száraival, amit igényes fém szárny motívumok díszítenek.

VPL471 col. TA8  Edge

Heritage Sport kollekció

A legkönnyebb, sportos fazonú kollekció (mindössze 9gram). Ultra könnyű, flexibilis, formázható szárak, puha, gumírozott szárvégekkel. Kéttónusú, puha tapintású frontrész kel életre a semleges színekkel kombinált vad színárnyalatoktól, úgymint a narancsszín vagy a lime zöld.