Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései.

A márka -a női kollekció tekintetében -új identitása merészen kombinálja a feminin, túlméretes formákat a különböző tulajdonságú anyagokkal és a különleges színekkel.

VPL501 col. 700Y

A ”Savage” kollekció motívumait hordozza magán, úgymint a szokatlanul színezett acetát betétet az fényes fekete frontrészen és a virágmintás nyomatot a szárakon. Az utóbbiak igazán finoman hozzák a nőies jegyeket a diszkrét szárnyhatású formatervvel, ami természetesen a legendás Police sas motívumra emlékeztet minket.

VPL506 col. 6R9

A kifinomult, minimalista ”Goldeneye” kollekció kimagaslik a szokatlan teknőspáncél mintázatú, prémium acetát kereteivel. Karcsú, különleges fémötvözetű szárakkal tiszteleg a kortárs divat eszközeivel a legendás, régi Police modellek előtt.

A férfi kollekció idén hangsúlyosan merítkezik a több mint három évtizedes, ikonikus lifestyle márkára leginkább jellemző motívumokból. Autentikus, merész, olasz stílusú, városi ihletésű. A napszemüvegre jellemző elkülönült termékcsaládok idén már az optikai kollekcióban is bemutatkoznak.

VPL469 col. 568Y Blackbird 7

Heritage Urban kollekció

A márka régmúlt, feledhetetlen fazonjai nagy tisztelettel újraértelmezve, kiemelkedő figyelmet szentelve a részleteknek.

Az örök klasszikus modell kiemelkedik a rugalmas, mégis elnyűhetetlen száraival, amit igényes fém szárny motívumok díszítenek.

VPL471 col. TA8  Edge

Heritage Sport kollekció

A legkönnyebb, sportos fazonú kollekció (mindössze 9gram). Ultra könnyű, flexibilis, formázható szárak, puha, gumírozott szárvégekkel. Kéttónusú, puha tapintású frontrész kel életre a semleges színekkel kombinált vad színárnyalatoktól, úgymint a narancsszín vagy a lime zöld.