Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus darabokhoz, a stílus továbbra is kifinomult és arisztokratikus. A felhasznált minőségi anyagok, a precíz kidolgozottság és a márka több mint 100 évre visszanyúló múltjából építkező Lozza ismét kortalan fazonokkal örvendezteti meg a klasszikus olasz stílus iránt elkötelezett ínyenceket.

A kollekció természetes, meleg tónusú színekkel operál, a legjobb minőségű olasz acetát felhasználásával. Gyakran feltűnő részlet a márka új, öt horizontális vonalból álló ikonikus stílusjegye.

SL2279 col. 568X

Exkluzív, gyapjúszövet mintás acetát frontrész határozza meg a karaktert, a fémötvözet grafit szürke színezetet kapott. Flexibilis, rugós szárak és finoman átmenetes lencse növeli a komfortot.

SL4133 col. 6YZ

A legutóbbi divat szerinti unisex viselet, gyönyörű, áttetsző, mogyoróbarna színben. A kerek frontrészt vékony hidak kötik össze, az acetát és fém csavarok nélkül kapcsolódik egymáshoz.

SL2281 col. 579X

Aviátor modell az acetát és fém különleges ötvözetében. Nagyméretű, csepp formájú, átmenetes színezetű lencsék, szafari ihletésű mini oldal shilddel. A szaru mintás acetát kidolgozottsága mesteri.

SL4129 col. 6S8

Igazi Dolce Vita stílus, phantos fazon a múltból. Legendás, teljesen áttetsző Pure Crystal acetát fokozza a teljesen sík lencse hatását, mely egyedülálló módon extra tükröződésmentes réteggel bevont.

SL4130 col. 6XE

Nőiesség és elegancia jár kéz a kézben az új macskaszem fazonú modell esetében. Az exkluzív Mazzucchelli acetát elképesztő módon hozza vissza a borostyánkő sejtelmességét.