Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus darabokhoz, a stílus továbbra is kifinomult és arisztokratikus. A felhasznált minőségi anyagok, a precíz kidolgozottság és a márka több mint 100 évre visszanyúló múltjából építkező Lozza ismét kortalan fazonokkal örvendezteti meg a klasszikus olasz stílus iránt elkötelezett ínyenceket.

A kollekció természetes, meleg tónusú színekkel operál, a legjobb minőségű olasz acetát felhasználásával. Gyakran feltűnő részlet a márka új, öt horizontális vonalból álló ikonikus stílusjegye.

SL2279 col. 568X

Exkluzív, gyapjúszövet mintás acetát frontrész határozza meg a karaktert, a fémötvözet grafit szürke színezetet kapott. Flexibilis, rugós szárak és finoman átmenetes lencse növeli a komfortot.

SL4133 col. 6YZ

A legutóbbi divat szerinti unisex viselet, gyönyörű, áttetsző, mogyoróbarna színben. A kerek frontrészt vékony hidak kötik össze, az acetát és fém csavarok nélkül kapcsolódik egymáshoz.

SL2281 col. 579X

Aviátor modell az acetát és fém különleges ötvözetében. Nagyméretű, csepp formájú, átmenetes színezetű lencsék, szafari ihletésű mini oldal shilddel. A szaru mintás acetát kidolgozottsága mesteri.

SL4129 col. 6S8

Igazi Dolce Vita stílus, phantos fazon a múltból. Legendás, teljesen áttetsző Pure Crystal acetát fokozza a teljesen sík lencse hatását, mely egyedülálló módon extra tükröződésmentes réteggel bevont.

SL4130 col. 6XE

Nőiesség és elegancia jár kéz a kézben az új macskaszem fazonú modell esetében. Az exkluzív Mazzucchelli acetát elképesztő módon hozza vissza a borostyánkő sejtelmességét.