Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia vidám kivonata. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a színek szokatlan variációinak gyümölcseként idén is maradandót alkotott az elismert tervezőcsapat. Az innovatív anyagoknak, az acetát és fémötvözet kreatív felhasználásának köszönhetően a pehelysúlyú keretek mit sem vesztettek a minőségükből és attraktivitásukból.

SFU049 col. 8FE

Különlegesen kifinomult modell. A vékony, arannyal futtatott keretben különleges duál struktúrájú lencsék helyezkednek el. Színezetük a kék két különböző árnyalatából áll, melyeket egy vékony profil választ el egymástól. A színezetnek köszönhetően viselhetjük az utcán és beltérben egyaránt.

SFU034 col. 9FD

Valószínűleg az idei kollekció best seller modellje lesz, már most óriási a kereslet az extrém fazonú modell iránt. A kerek frontrész és a filigrán szárak harmóniája ékes példái az acetát és fémötvözet művészi párosításának. A szárakat exkluzív, pink, lila és átlátszó, apró kockák díszítik. A feltűnő minőség nem véletlen, az alapanyag acetát a 1849-óta létező Mazzucchelli manufaktúra keze munkáját dícséri.

SFU035 col. 1G5

Mesterien illeszkednek a szárak a frontrészhez ennél a finoman szögletes fazonú keretnél, az íves felső vonalat arany színezetű fémötvözet alkotja. A vakító fehér acetátot elegáns áttetsző felület váltja, mely átmenetes aranyfüst lencsét ölel magába.

SFU050 col. 300Y

Túlméretes aviátor stílusú napszemüveg, aranyszínű fémötvözetből, mely a kortárs divat jegyeit viseli magán. Teljesen sík lencse, átmenetes színezés, exkluzív Mazzucchelli nyomatok a szárakon.