CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia vidám kivonata. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a színek szokatlan variációinak gyümölcseként idén is maradandót alkotott az elismert tervezőcsapat. Az innovatív anyagoknak, az acetát és fémötvözet kreatív felhasználásának köszönhetően a pehelysúlyú keretek mit sem vesztettek a minőségükből és attraktivitásukból.

SFU049 col. 8FE

Különlegesen kifinomult modell. A vékony, arannyal futtatott keretben különleges duál struktúrájú lencsék helyezkednek el. Színezetük a kék két különböző árnyalatából áll, melyeket egy vékony profil választ el egymástól. A színezetnek köszönhetően viselhetjük az utcán és beltérben egyaránt.

SFU034 col. 9FD

Valószínűleg az idei kollekció best seller modellje lesz, már most óriási a kereslet az extrém fazonú modell iránt. A kerek frontrész és a filigrán szárak harmóniája ékes példái az acetát és fémötvözet művészi párosításának. A szárakat exkluzív, pink, lila és átlátszó, apró kockák díszítik. A feltűnő minőség nem véletlen, az alapanyag acetát a 1849-óta létező Mazzucchelli manufaktúra keze munkáját dícséri.

SFU035 col. 1G5

Mesterien illeszkednek a szárak a frontrészhez ennél a finoman szögletes fazonú keretnél, az íves felső vonalat arany színezetű fémötvözet alkotja. A vakító fehér acetátot elegáns áttetsző felület váltja, mely átmenetes aranyfüst lencsét ölel magába.

SFU050 col. 300Y

Túlméretes aviátor stílusú napszemüveg, aranyszínű fémötvözetből, mely a kortárs divat jegyeit viseli magán. Teljesen sík lencse, átmenetes színezés, exkluzív Mazzucchelli nyomatok a szárakon.