CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017

Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is.

Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez jutottak az ultra lapos lencsék, mindemellett a hagyományos best seller fazonok is frissültek.
Sok esetben akár szuper innovatív új anyagok használatától vagy speciális struktúrájú bevonatoktól sem riad vissza a extremitás határait feszegető idei kollekció.

Célzottan 4 irányt határozott meg a designer csapat a férfi kollekció tekintve:

Heritage Urban: a brand jól bevált urbánus ihletésű palettája

Heritage Sport: kifejezetten komfortos, alkalmi jellegű modellek

Discovery: innovatív, nem megszokott formák

Fast Fashion: az aktuális trendek szerinti, figyelemfelkeltő

A 2017-es az első kollekció, amit már Enrico Furlan, a De Rigo Vision új House Brand Creative Directora tervezett.

 

Flow 1-SPL339 col. 581X

Totál ezüst aviátor forma, nagyméretű, teljesen sík, tükrös lencsével. A flexibilis szárak ultra vékony fémötvözetből készültek.

Blackbird 1-SPL354 col.Z35M

Összetett frontrészű, finoman szögletes kialakítású keret, mely polarizált lencsével szerelt. A márka védjegyének számító szárny motívum megjelenik mind a frontrészen, mind pedig a szárakon, különleges hő illesztéses megmunkálással.

Jungle 3- SPL366 col L50X

A szögletes frontrész remek egységet alkot a klasszikus dupla hidas megoldással, a terepmintás nyomat a szárakon pedig garantált figyelmet követel magának. A vékony, rugalmas keret kellemes tapintású, gumírozott bevonatú acetát.

Highway Zero 1-SPL361 col. 8AM

A 80-as évekbeli, mára klasszikussá érett Police fazon előtt tiszteleg ez a modell. Elegáns, minimalista forma, jellegzetesen sík, színezett, anti reflex réteggel bevont lencsékkel szerelve.

Speed 1- SPL352 6AGG

Kifejezetten sportos stílus. A szárak puha, gumírozott bevonatú réteggel készültek a teljes komfortérzet eléréséhez, ennek ellenére a keret maximálisan ellenálló és tartós maradt.

 

Az új HALO modellcsalád egy forradalmi koncepciót tömörít a márkán belül. Igazán formabontó unisex viselet, észrevétlen maradni benne szinte képtelenség. A szezon aktuális őrülete, a teljesen sík lencse minimalista stílusban fokozza a hamisítatlan futurisztikus dizájnt. Az újszerű megjelenés a speciális illesztési technológiának köszönhető, mely során ugyanaz az anyag alkotja a frontrészt és a lencsét is, ezzel is ráerősítve a tükrös felületre. A szárak mind speciális fémötvözetből készültek.

Halo 1-SPL348 col.579

Szögletes fazon, fém duplahíddal a frontrészen. A külső gyűrű ezüst tükrös, míg a belső rész füstös szürke színben tükröződik.

Halo 2- SPL349 col. 568

Panthos fazon, dupla hidas megoldással, a frontrész külső gyűrűjén pedig feltűnik az ikonikus DUO lencsés megoldás.

A POLICE női kollekciója színes és lázadó, teljes mértékben megújult kezdve az új logotól egészen a valódi nőies jegyekig. Az új designer, Enrico Furlan jellemzően nagyméretű, feltűnő vonalvezetésű frontrészekkel és virágmintás, camouflage dekorációkkal tarkított, esetenként gumírozott glitter réteggel bevont szárakkal operál.

Flow 1-SPL339 col. H93G

Óriásméretű aviátor fazon, teljesen sík, tükrös frontrésszel. A fémötvözet szárak ultra vékonyak és flexibilisek a maximális komfort érdekében.

 

Savage 1-SPL407 col. 700F

 

SPL412 9M5X

Tiszta acetát, kerek fazon, fukszia színben. A szárnyakat formázó szárak speciális gumi réteggel vonták be, a csillogásról a pluszban felhordott glitter réteg gondoskodik.

Goldeneye 3-SPL406 col. 579X

Időtlen klasszikus, túlméretes aviátor forma.