Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak a kezükbe, amit csak egy közel 140 éves múltra visszatekintő vállalat tud hitelesen tálalni. Természetesen... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója hűen tükrözi a kortárs italo divattrendeket, a főbb stílusjegyek már ismerősek lehetnek az idei napszemüveg palettáról.  A védjegynek számító, etalon,... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus... Tovább »

CHOPARD 2017 napszemüveg kollekció

A megkérdőjelezhetetlen olasz dizájn és a svájci luxus ékszerek házasságából született Chopard kollekció idén is kegytárggyá magasztalja a mások által egyszerű kiegészítőnek szánt kereteket. Könnyű elveszni az aprólékos figyelemmel és élvonalbeli technológiai színvonalon gyártott részlet gazdag kidolgozású keretek egyedi díszítéseiben, pláne ha mindből árad a választékos elegancia és a példátlan minőség.

A kollekció megalkotásánál természetesen a Chopard aktuális ékszer és óra kreáció ikonikus motívumai biztosították az alapot a dizájn csapatnak. Magukon viselik az IMPERIALE FLOWER, HAPPY SPORT, HAPPY DIAMONDS, IMPERIALE HINGE, HIGH JEWELLERY fantázianevű női ékszercsaládok és a CLASSIC L.U.C., CLASSIC ACCESSORIES, CLASSIC RACING férfi kiegészítő és óra család meghatározó jegyeit.

Az IMPERIALE FLOWER széria kifejezetten a nőiességet hangsúlyozó stílusjegyekkel operál, dekoratív mintái virágszirmot idéznek. Minden kristály és ametiszt kő kézzel illesztett.(Chopard SCH210)

A kifejezetten ékszernek készült keretek palettáját gazdagítja a Chopard RAINBOW szemüveg kollekciója. A vörös szőnyegre teremtett HIGH JEWELLERY család nem bánik szégyenlősen a színekkel. Szikrázó kristályok alkotta szivárvány motívum, tradicionális kézi illesztéssel, azoknak a nőknek akik nem félnek kiemelkedni a tömegből.(Chopard SCH211)

 

Időtlen elegancia napjaink sportos férfijának.  A klasszikus fazonokat naprakész, modern formákkal kombinálva, szigorúan kézi megmunkálással előállítva készülnek a Chopard férfi napszemüvegei. Tikfa, bőr, karbon és üvegszál, mind-mind a lehető legnagyobb gonddal kiválasztott magas minőségű összetevő, mely a kiemelkedő esztétikum mellett, kifejezetten komfortos hordhatóságot biztosít.

Az igazán sportos modelleket a Mille Miglia plakettel ellátott klasszikus motorsport előtt tisztelgő széria képviseli.