Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA 2016/17 optikai kollekció

Világszerte a stílus és a kortárs divat szinonimájaként ismert Furla jó érzékkel prezentálja idén is a tökéletes olasz életérzést. A sikkes, urbánus keretek mintázataiban visszaköszönnek a híres táska kollekció vezérmotívumai. Fémötvözet erősítések, bőr berakások, áttetsző foltok és élénk színek meglepő és elegáns kombinációja jellemzi a főleg acetát keretekből álló friss palettát.

FURLA (VFU004_9DL)

Galambszürke, áttetsző hatású frontrész, filigrán szárakkal, melyeket szolidan kihangsúlyoznak a lime zöldre színezett szárvégek és a sármos bőrdíszítés a logo felett. A gyönyörű bőrbesütés büszkén hirdeti a márka évtizedes hagyományokra visszatekintő díszműves múltját.

FURLA (VU4992_743)

A szárak vonalát követő jellegzetes fémbetét ismerős lehet a FURLA "Cherie" táskakollekciójából, mely kellemesen kihangsúlyozza a keret szokatlan formáját. Példás ízlésre vall a teknőspáncél minta kombinálása a FURLA védjegyének számító púder szín betéttel.