Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

FURLA 2016/17 optikai kollekció

Világszerte a stílus és a kortárs divat szinonimájaként ismert Furla jó érzékkel prezentálja idén is a tökéletes olasz életérzést. A sikkes, urbánus keretek mintázataiban visszaköszönnek a híres táska kollekció vezérmotívumai. Fémötvözet erősítések, bőr berakások, áttetsző foltok és élénk színek meglepő és elegáns kombinációja jellemzi a főleg acetát keretekből álló friss palettát.

FURLA (VFU004_9DL)

Galambszürke, áttetsző hatású frontrész, filigrán szárakkal, melyeket szolidan kihangsúlyoznak a lime zöldre színezett szárvégek és a sármos bőrdíszítés a logo felett. A gyönyörű bőrbesütés büszkén hirdeti a márka évtizedes hagyományokra visszatekintő díszműves múltját.

FURLA (VU4992_743)

A szárak vonalát követő jellegzetes fémbetét ismerős lehet a FURLA "Cherie" táskakollekciójából, mely kellemesen kihangsúlyozza a keret szokatlan formáját. Példás ízlésre vall a teknőspáncél minta kombinálása a FURLA védjegyének számító púder szín betéttel.