CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

FURLA 2016/17 optikai kollekció

Világszerte a stílus és a kortárs divat szinonimájaként ismert Furla jó érzékkel prezentálja idén is a tökéletes olasz életérzést. A sikkes, urbánus keretek mintázataiban visszaköszönnek a híres táska kollekció vezérmotívumai. Fémötvözet erősítések, bőr berakások, áttetsző foltok és élénk színek meglepő és elegáns kombinációja jellemzi a főleg acetát keretekből álló friss palettát.

FURLA (VFU004_9DL)

Galambszürke, áttetsző hatású frontrész, filigrán szárakkal, melyeket szolidan kihangsúlyoznak a lime zöldre színezett szárvégek és a sármos bőrdíszítés a logo felett. A gyönyörű bőrbesütés büszkén hirdeti a márka évtizedes hagyományokra visszatekintő díszműves múltját.

FURLA (VU4992_743)

A szárak vonalát követő jellegzetes fémbetét ismerős lehet a FURLA "Cherie" táskakollekciójából, mely kellemesen kihangsúlyozza a keret szokatlan formáját. Példás ízlésre vall a teknőspáncél minta kombinálása a FURLA védjegyének számító púder szín betéttel.