CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

2016/17 POLICE optikai kollekció

Az új kollekció az innovatív technológia, az ultrakönnyű anyagok és a retro futurisztikus stílus tökéletes kombinációja. A felhasznált, szinte pehelysúlyú fémötvözet és acetát alapanyagok remek alapot biztosítanak a modern, urbánus környezetbe álmodott keretekhez.

POLICE SHOT2  (VPL288_AG5)

Érdemes figyelni a patikamérlegen adagolt, ravasz díszítésekre- legyen az egy szövetminta, vagy egy ügyesen kiválasztott szín betét- melyek a klasszikus formáknak egyedi, a frissesség erejével ható külsőt kölcsönöznek, így téve a legendás modelleket újra izgalmassá.

POLICE (VPL198_8UE)