Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

2016/17 POLICE optikai kollekció

Az új kollekció az innovatív technológia, az ultrakönnyű anyagok és a retro futurisztikus stílus tökéletes kombinációja. A felhasznált, szinte pehelysúlyú fémötvözet és acetát alapanyagok remek alapot biztosítanak a modern, urbánus környezetbe álmodott keretekhez.

POLICE SHOT2  (VPL288_AG5)

Érdemes figyelni a patikamérlegen adagolt, ravasz díszítésekre- legyen az egy szövetminta, vagy egy ügyesen kiválasztott szín betét- melyek a klasszikus formáknak egyedi, a frissesség erejével ható külsőt kölcsönöznek, így téve a legendás modelleket újra izgalmassá.

POLICE (VPL198_8UE)