Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

2016/17 POLICE optikai kollekció

Az új kollekció az innovatív technológia, az ultrakönnyű anyagok és a retro futurisztikus stílus tökéletes kombinációja. A felhasznált, szinte pehelysúlyú fémötvözet és acetát alapanyagok remek alapot biztosítanak a modern, urbánus környezetbe álmodott keretekhez.

POLICE SHOT2  (VPL288_AG5)

Érdemes figyelni a patikamérlegen adagolt, ravasz díszítésekre- legyen az egy szövetminta, vagy egy ügyesen kiválasztott szín betét- melyek a klasszikus formáknak egyedi, a frissesség erejével ható külsőt kölcsönöznek, így téve a legendás modelleket újra izgalmassá.

POLICE (VPL198_8UE)