Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

CHOPARD 2016/17 optikai kollekció

Luxus, pompa és kreativitás: ezek a kulcsszavak a Chopard legújabb optikai kollekciójához, ami idén is ezer szállal kötődik a márka aktuális ékszer és óra kreációihoz.

A kristályokat, féldrágaköveket, a karbon, titánium, nemes fa és természetesen a legjobb minőségű acetát alapanyagokat, díszítőelemeket kínos gonddal, hagyományosan Olaszországban illesztik össze.

Minden egyes darab egyben tisztelgés is a tradicionális, aprólékosan precíz ékszerész mesterség előtt.

IMPERIALE FLOWER (VCH199_T92)

Kecses acetát keret, enyhén kerek, áttetsző frontrésszel. A kontraszt a galvanizált fémötvözet részletek és a színezett zománcrétegek között egészen egyedülálló. A kődíszítés az Imaperiale Flowers ékszerkollekcióból köszön vissza.

L’HEURE DU DIAMANT (VCH201S V56)

Gyöngyházfényű frontrész, aranybevonatú szárak, melyeket kézi berakásos kristállyal díszítettek. Drágakövek garmadája által válik a luxus kategória zászlóvivőjévé, úgymint zafír, ametiszt és topáz.

A férfi kollekció idén is erősen motorsport ihletésű, tervezői a legendás Monaco Grand Prix verseny előtt hajtanak főt, melynek a márka már 12 éve főszponzora.