CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

CHOPARD 2016/17 optikai kollekció

Luxus, pompa és kreativitás: ezek a kulcsszavak a Chopard legújabb optikai kollekciójához, ami idén is ezer szállal kötődik a márka aktuális ékszer és óra kreációihoz.

A kristályokat, féldrágaköveket, a karbon, titánium, nemes fa és természetesen a legjobb minőségű acetát alapanyagokat, díszítőelemeket kínos gonddal, hagyományosan Olaszországban illesztik össze.

Minden egyes darab egyben tisztelgés is a tradicionális, aprólékosan precíz ékszerész mesterség előtt.

IMPERIALE FLOWER (VCH199_T92)

Kecses acetát keret, enyhén kerek, áttetsző frontrésszel. A kontraszt a galvanizált fémötvözet részletek és a színezett zománcrétegek között egészen egyedülálló. A kődíszítés az Imaperiale Flowers ékszerkollekcióból köszön vissza.

L’HEURE DU DIAMANT (VCH201S V56)

Gyöngyházfényű frontrész, aranybevonatú szárak, melyeket kézi berakásos kristállyal díszítettek. Drágakövek garmadája által válik a luxus kategória zászlóvivőjévé, úgymint zafír, ametiszt és topáz.

A férfi kollekció idén is erősen motorsport ihletésű, tervezői a legendás Monaco Grand Prix verseny előtt hajtanak főt, melynek a márka már 12 éve főszponzora.