Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

CHOPARD 2016/17 optikai kollekció

Luxus, pompa és kreativitás: ezek a kulcsszavak a Chopard legújabb optikai kollekciójához, ami idén is ezer szállal kötődik a márka aktuális ékszer és óra kreációihoz.

A kristályokat, féldrágaköveket, a karbon, titánium, nemes fa és természetesen a legjobb minőségű acetát alapanyagokat, díszítőelemeket kínos gonddal, hagyományosan Olaszországban illesztik össze.

Minden egyes darab egyben tisztelgés is a tradicionális, aprólékosan precíz ékszerész mesterség előtt.

IMPERIALE FLOWER (VCH199_T92)

Kecses acetát keret, enyhén kerek, áttetsző frontrésszel. A kontraszt a galvanizált fémötvözet részletek és a színezett zománcrétegek között egészen egyedülálló. A kődíszítés az Imaperiale Flowers ékszerkollekcióból köszön vissza.

L’HEURE DU DIAMANT (VCH201S V56)

Gyöngyházfényű frontrész, aranybevonatú szárak, melyeket kézi berakásos kristállyal díszítettek. Drágakövek garmadája által válik a luxus kategória zászlóvivőjévé, úgymint zafír, ametiszt és topáz.

A férfi kollekció idén is erősen motorsport ihletésű, tervezői a legendás Monaco Grand Prix verseny előtt hajtanak főt, melynek a márka már 12 éve főszponzora.