Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak a kezükbe, amit csak egy közel 140 éves múltra visszatekintő vállalat tud hitelesen tálalni. Természetesen... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója hűen tükrözi a kortárs italo divattrendeket, a főbb stílusjegyek már ismerősek lehetnek az idei napszemüveg palettáról.  A védjegynek számító, etalon,... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus... Tovább »

CHOPARD 2016/17 optikai kollekció

Luxus, pompa és kreativitás: ezek a kulcsszavak a Chopard legújabb optikai kollekciójához, ami idén is ezer szállal kötődik a márka aktuális ékszer és óra kreációihoz.

A kristályokat, féldrágaköveket, a karbon, titánium, nemes fa és természetesen a legjobb minőségű acetát alapanyagokat, díszítőelemeket kínos gonddal, hagyományosan Olaszországban illesztik össze.

Minden egyes darab egyben tisztelgés is a tradicionális, aprólékosan precíz ékszerész mesterség előtt.

IMPERIALE FLOWER (VCH199_T92)

Kecses acetát keret, enyhén kerek, áttetsző frontrésszel. A kontraszt a galvanizált fémötvözet részletek és a színezett zománcrétegek között egészen egyedülálló. A kődíszítés az Imaperiale Flowers ékszerkollekcióból köszön vissza.

L’HEURE DU DIAMANT (VCH201S V56)

Gyöngyházfényű frontrész, aranybevonatú szárak, melyeket kézi berakásos kristállyal díszítettek. Drágakövek garmadája által válik a luxus kategória zászlóvivőjévé, úgymint zafír, ametiszt és topáz.

A férfi kollekció idén is erősen motorsport ihletésű, tervezői a legendás Monaco Grand Prix verseny előtt hajtanak főt, melynek a márka már 12 éve főszponzora.