Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

Chopard 2016 napszemüveg kollekció

A 2016-os Chopard napszemüveg kollekciója tökéletes elegye a hagyományos kézműves értékeknek és az innovatí v technológiai újdonságoknak. Az időtlen eleganciát megtestesítő márka keretei a svájci ékszer és óragyártó manufaktúra aktuális modelljeinek stílusjegyeit hordozzák magukon. A felhasznált anyagok minősége a piacon elérhető legjobb, legyen az rozsdamentes, szálcsiszolt fémötvözet, titánium, karbon, nemes fa vagy szaru.

SCHA183_700F

A női kollekció egyre letisztultabb, mindemellett megmaradt a Chopard kedvelőinek oly kedves, markáns díszítettség, az ékszerkészítésre jellemző magas technikai színvonalon és esztétikusan tálalva. Az aktuális ékszerkollekció minden jellegzetes dísze visszaköszön az idei napszemüvegeken is.

SCHB24S_301G

A férfi kollekciót a tökéletes úriemberek számára készítették. A klasszikus motorsport stílusjegyeit felvonultató Mille Miglia kollekció nem csak esztétikailag, hanem technikailag is a felső kategóriát képviseli. Polarizált illetve a belső oldalon egy tükröződésmentes anti-reflex réteggel ellátott lencsével szereltek minden darabot. A motorsportra jellemző díszek és tipográfiák mellett, a 2016-os óra kollekció vezérmotívumai is fontos szerephez jutottak a férfi napszemüveg modellek tervezésénél.

SCHB31_383P

SCHB36V_8FCP