Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

Chopard 2016 napszemüveg kollekció

A 2016-os Chopard napszemüveg kollekciója tökéletes elegye a hagyományos kézműves értékeknek és az innovatí v technológiai újdonságoknak. Az időtlen eleganciát megtestesítő márka keretei a svájci ékszer és óragyártó manufaktúra aktuális modelljeinek stílusjegyeit hordozzák magukon. A felhasznált anyagok minősége a piacon elérhető legjobb, legyen az rozsdamentes, szálcsiszolt fémötvözet, titánium, karbon, nemes fa vagy szaru.

SCHA183_700F

A női kollekció egyre letisztultabb, mindemellett megmaradt a Chopard kedvelőinek oly kedves, markáns díszítettség, az ékszerkészítésre jellemző magas technikai színvonalon és esztétikusan tálalva. Az aktuális ékszerkollekció minden jellegzetes dísze visszaköszön az idei napszemüvegeken is.

SCHB24S_301G

A férfi kollekciót a tökéletes úriemberek számára készítették. A klasszikus motorsport stílusjegyeit felvonultató Mille Miglia kollekció nem csak esztétikailag, hanem technikailag is a felső kategóriát képviseli. Polarizált illetve a belső oldalon egy tükröződésmentes anti-reflex réteggel ellátott lencsével szereltek minden darabot. A motorsportra jellemző díszek és tipográfiák mellett, a 2016-os óra kollekció vezérmotívumai is fontos szerephez jutottak a férfi napszemüveg modellek tervezésénél.

SCHB31_383P

SCHB36V_8FCP