CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

Chopard 2016 napszemüveg kollekció

A 2016-os Chopard napszemüveg kollekciója tökéletes elegye a hagyományos kézműves értékeknek és az innovatí v technológiai újdonságoknak. Az időtlen eleganciát megtestesítő márka keretei a svájci ékszer és óragyártó manufaktúra aktuális modelljeinek stílusjegyeit hordozzák magukon. A felhasznált anyagok minősége a piacon elérhető legjobb, legyen az rozsdamentes, szálcsiszolt fémötvözet, titánium, karbon, nemes fa vagy szaru.

SCHA183_700F

A női kollekció egyre letisztultabb, mindemellett megmaradt a Chopard kedvelőinek oly kedves, markáns díszítettség, az ékszerkészítésre jellemző magas technikai színvonalon és esztétikusan tálalva. Az aktuális ékszerkollekció minden jellegzetes dísze visszaköszön az idei napszemüvegeken is.

SCHB24S_301G

A férfi kollekciót a tökéletes úriemberek számára készítették. A klasszikus motorsport stílusjegyeit felvonultató Mille Miglia kollekció nem csak esztétikailag, hanem technikailag is a felső kategóriát képviseli. Polarizált illetve a belső oldalon egy tükröződésmentes anti-reflex réteggel ellátott lencsével szereltek minden darabot. A motorsportra jellemző díszek és tipográfiák mellett, a 2016-os óra kollekció vezérmotívumai is fontos szerephez jutottak a férfi napszemüveg modellek tervezésénél.

SCHB31_383P

SCHB36V_8FCP