Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak a kezükbe, amit csak egy közel 140 éves múltra visszatekintő vállalat tud hitelesen tálalni. Természetesen... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója hűen tükrözi a kortárs italo divattrendeket, a főbb stílusjegyek már ismerősek lehetnek az idei napszemüveg palettáról.  A védjegynek számító, etalon,... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus... Tovább »

Chopard 2016 napszemüveg kollekció

A 2016-os Chopard napszemüveg kollekciója tökéletes elegye a hagyományos kézműves értékeknek és az innovatí v technológiai újdonságoknak. Az időtlen eleganciát megtestesítő márka keretei a svájci ékszer és óragyártó manufaktúra aktuális modelljeinek stílusjegyeit hordozzák magukon. A felhasznált anyagok minősége a piacon elérhető legjobb, legyen az rozsdamentes, szálcsiszolt fémötvözet, titánium, karbon, nemes fa vagy szaru.

SCHA183_700F

A női kollekció egyre letisztultabb, mindemellett megmaradt a Chopard kedvelőinek oly kedves, markáns díszítettség, az ékszerkészítésre jellemző magas technikai színvonalon és esztétikusan tálalva. Az aktuális ékszerkollekció minden jellegzetes dísze visszaköszön az idei napszemüvegeken is.

SCHB24S_301G

A férfi kollekciót a tökéletes úriemberek számára készítették. A klasszikus motorsport stílusjegyeit felvonultató Mille Miglia kollekció nem csak esztétikailag, hanem technikailag is a felső kategóriát képviseli. Polarizált illetve a belső oldalon egy tükröződésmentes anti-reflex réteggel ellátott lencsével szereltek minden darabot. A motorsportra jellemző díszek és tipográfiák mellett, a 2016-os óra kollekció vezérmotívumai is fontos szerephez jutottak a férfi napszemüveg modellek tervezésénél.

SCHB31_383P

SCHB36V_8FCP