CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

FURLA sun 2016

A kollekció egy igazi időutazás a kortalan klasszikusoktól egészen a kortárs olasz design inspirálta trendteremtő fazonokig. A dinamikus, céltudatos és kozmopolita hölgyeknek dedikált legfrissebb FURLA paletta, az egyszerű kiegészítőként aposztrofált napszemüveget egy nélkülözhetetlen tárggyá nemesíti, mely tökéletesíti a modern, sikkes városi hölgyek megjelenését. A kollekció bázisát továbbra is a tipikusan olasz, grandiózus méretű, ördögien ravasz szín összeállítású napszemüvegek alkotják. Az acetát és fémötvözet mesteri kombinációjából, igazi trendkiller macskaszemformák, pillangó ihlette keretek és klasszikus kerek formák színesítik az idei nyarat.

 

MIRANDA SU4960

Az idei kollekció egyik kulcsmodellje, ez az elképesztő macskaszem forma. Két különböző anyag és két különböző forma találkozik egyetlen frontrészben, így alkotva egy vadonatúj három dimenziós frontrészt.

 

 

JASMINE SU4958

A FURLA Jasmine modellje tökéletes esszenciája a nyári kollekciónak. Az időtlen eleganciát sugárzó klasszikus teknőc mintát üdítő frissességgel pezsdítik az áttetsző indigó szín betétek és lencsék.