Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak a kezükbe, amit csak egy közel 140 éves múltra visszatekintő vállalat tud hitelesen tálalni. Természetesen... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója hűen tükrözi a kortárs italo divattrendeket, a főbb stílusjegyek már ismerősek lehetnek az idei napszemüveg palettáról.  A védjegynek számító, etalon,... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus... Tovább »

FURLA sun 2016

A kollekció egy igazi időutazás a kortalan klasszikusoktól egészen a kortárs olasz design inspirálta trendteremtő fazonokig. A dinamikus, céltudatos és kozmopolita hölgyeknek dedikált legfrissebb FURLA paletta, az egyszerű kiegészítőként aposztrofált napszemüveget egy nélkülözhetetlen tárggyá nemesíti, mely tökéletesíti a modern, sikkes városi hölgyek megjelenését. A kollekció bázisát továbbra is a tipikusan olasz, grandiózus méretű, ördögien ravasz szín összeállítású napszemüvegek alkotják. Az acetát és fémötvözet mesteri kombinációjából, igazi trendkiller macskaszemformák, pillangó ihlette keretek és klasszikus kerek formák színesítik az idei nyarat.

 

MIRANDA SU4960

Az idei kollekció egyik kulcsmodellje, ez az elképesztő macskaszem forma. Két különböző anyag és két különböző forma találkozik egyetlen frontrészben, így alkotva egy vadonatúj három dimenziós frontrészt.

 

 

JASMINE SU4958

A FURLA Jasmine modellje tökéletes esszenciája a nyári kollekciónak. Az időtlen eleganciát sugárzó klasszikus teknőc mintát üdítő frissességgel pezsdítik az áttetsző indigó szín betétek és lencsék.