Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA sun 2016

A kollekció egy igazi időutazás a kortalan klasszikusoktól egészen a kortárs olasz design inspirálta trendteremtő fazonokig. A dinamikus, céltudatos és kozmopolita hölgyeknek dedikált legfrissebb FURLA paletta, az egyszerű kiegészítőként aposztrofált napszemüveget egy nélkülözhetetlen tárggyá nemesíti, mely tökéletesíti a modern, sikkes városi hölgyek megjelenését. A kollekció bázisát továbbra is a tipikusan olasz, grandiózus méretű, ördögien ravasz szín összeállítású napszemüvegek alkotják. Az acetát és fémötvözet mesteri kombinációjából, igazi trendkiller macskaszemformák, pillangó ihlette keretek és klasszikus kerek formák színesítik az idei nyarat.

 

MIRANDA SU4960

Az idei kollekció egyik kulcsmodellje, ez az elképesztő macskaszem forma. Két különböző anyag és két különböző forma találkozik egyetlen frontrészben, így alkotva egy vadonatúj három dimenziós frontrészt.

 

 

JASMINE SU4958

A FURLA Jasmine modellje tökéletes esszenciája a nyári kollekciónak. Az időtlen eleganciát sugárzó klasszikus teknőc mintát üdítő frissességgel pezsdítik az áttetsző indigó szín betétek és lencsék.