Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

FURLA sun 2016

A kollekció egy igazi időutazás a kortalan klasszikusoktól egészen a kortárs olasz design inspirálta trendteremtő fazonokig. A dinamikus, céltudatos és kozmopolita hölgyeknek dedikált legfrissebb FURLA paletta, az egyszerű kiegészítőként aposztrofált napszemüveget egy nélkülözhetetlen tárggyá nemesíti, mely tökéletesíti a modern, sikkes városi hölgyek megjelenését. A kollekció bázisát továbbra is a tipikusan olasz, grandiózus méretű, ördögien ravasz szín összeállítású napszemüvegek alkotják. Az acetát és fémötvözet mesteri kombinációjából, igazi trendkiller macskaszemformák, pillangó ihlette keretek és klasszikus kerek formák színesítik az idei nyarat.

 

MIRANDA SU4960

Az idei kollekció egyik kulcsmodellje, ez az elképesztő macskaszem forma. Két különböző anyag és két különböző forma találkozik egyetlen frontrészben, így alkotva egy vadonatúj három dimenziós frontrészt.

 

 

JASMINE SU4958

A FURLA Jasmine modellje tökéletes esszenciája a nyári kollekciónak. Az időtlen eleganciát sugárzó klasszikus teknőc mintát üdítő frissességgel pezsdítik az áttetsző indigó szín betétek és lencsék.