Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak a kezükbe, amit csak egy közel 140 éves múltra visszatekintő vállalat tud hitelesen tálalni. Természetesen... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója hűen tükrözi a kortárs italo divattrendeket, a főbb stílusjegyek már ismerősek lehetnek az idei napszemüveg palettáról.  A védjegynek számító, etalon,... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus... Tovább »

POLICE Women’s 2016

A legutóbbi trendek és gyártástechnológiai újdonságok alapján a POLICE női kollekcióját a magabiztos hölgyek számára tervezték, stílusjegyei a feltűnő, magabiztos egyéniségre reflektálnak. Lehet akár macskaszem szerű vagy enyhén szögletes formájú, tökéletes összhangot alkotnak az ultra könnyű keretek, a színek széles palettájával. Az igazán élénk, vörös és zöld árnyalatokon át egészen a klasszikus fekete és barna színkombinációkig, minden típus öltöztet. A jellegzetes POLICE sas motívum által -mely a márka múltja előtt tisztelegve díszíti a kollekciót- válik minden egyes napszemüveg kivételes kiegészítővé.

GLORY 3   S8977 Minimal design, olasz elegancia, pasztell színvarázs

 

 

 

 

 

OFFSTAGE 2   SPL151 Ultrakönnyű, eklektikus stílusú acetát keret.

 

MOMENTUM2  S8950   Duplahidas, macskaszem formájú frontrész, egy ujraértelmezett klasszikus a múltból.