Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a korábbról már jól ismert fazon, vagy épp a kerek formavilágot törik meg mesteri módon különböző vad... Tovább »

CHOPARD luxus napszemüveg kollekció 2018

A Chopard legfrissebb napszemüveg kollekciója üde frissességgel robban a napszemüvegek luxuskategóriájának tavasz/nyári kínálatába. A márka legújabb ékszer és óra kínálata szerint a kerteket is három inspiráció, három különböző díszmotívum alapján tudjuk... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció! Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy... Tovább »

Megérkeztek a CONVERSE szemüvegek!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

POLICE Women’s 2016

A legutóbbi trendek és gyártástechnológiai újdonságok alapján a POLICE női kollekcióját a magabiztos hölgyek számára tervezték, stílusjegyei a feltűnő, magabiztos egyéniségre reflektálnak. Lehet akár macskaszem szerű vagy enyhén szögletes formájú, tökéletes összhangot alkotnak az ultra könnyű keretek, a színek széles palettájával. Az igazán élénk, vörös és zöld árnyalatokon át egészen a klasszikus fekete és barna színkombinációkig, minden típus öltöztet. A jellegzetes POLICE sas motívum által -mely a márka múltja előtt tisztelegve díszíti a kollekciót- válik minden egyes napszemüveg kivételes kiegészítővé.

GLORY 3   S8977 Minimal design, olasz elegancia, pasztell színvarázs

 

 

 

 

 

OFFSTAGE 2   SPL151 Ultrakönnyű, eklektikus stílusú acetát keret.

 

MOMENTUM2  S8950   Duplahidas, macskaszem formájú frontrész, egy ujraértelmezett klasszikus a múltból.