CONVERSE szemüvegek hamarosan raktárkészletről!

Az itthon is jól ismert, legendás amerikai márkával, a CONVERSE-el erősíti portfólióját a De Rigo, a világ élvonalbeli olasz designer szemüveggyártó vállalata.A megkerülhetetlen brand főként a fiatalabb vásárlóknak kínál kedvező árú, magas minőségű, kifejezetten az aktuális divat szerinti optikai és napszemüvegeket, melyek előrejelzéseink szerint hamarosan... Tovább »

Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

POLICE Women’s 2016

A legutóbbi trendek és gyártástechnológiai újdonságok alapján a POLICE női kollekcióját a magabiztos hölgyek számára tervezték, stílusjegyei a feltűnő, magabiztos egyéniségre reflektálnak. Lehet akár macskaszem szerű vagy enyhén szögletes formájú, tökéletes összhangot alkotnak az ultra könnyű keretek, a színek széles palettájával. Az igazán élénk, vörös és zöld árnyalatokon át egészen a klasszikus fekete és barna színkombinációkig, minden típus öltöztet. A jellegzetes POLICE sas motívum által -mely a márka múltja előtt tisztelegve díszíti a kollekciót- válik minden egyes napszemüveg kivételes kiegészítővé.

GLORY 3   S8977 Minimal design, olasz elegancia, pasztell színvarázs

 

 

 

 

 

OFFSTAGE 2   SPL151 Ultrakönnyű, eklektikus stílusú acetát keret.

 

MOMENTUM2  S8950   Duplahidas, macskaszem formájú frontrész, egy ujraértelmezett klasszikus a múltból.