Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

POLICE Women’s 2016

A legutóbbi trendek és gyártástechnológiai újdonságok alapján a POLICE női kollekcióját a magabiztos hölgyek számára tervezték, stílusjegyei a feltűnő, magabiztos egyéniségre reflektálnak. Lehet akár macskaszem szerű vagy enyhén szögletes formájú, tökéletes összhangot alkotnak az ultra könnyű keretek, a színek széles palettájával. Az igazán élénk, vörös és zöld árnyalatokon át egészen a klasszikus fekete és barna színkombinációkig, minden típus öltöztet. A jellegzetes POLICE sas motívum által -mely a márka múltja előtt tisztelegve díszíti a kollekciót- válik minden egyes napszemüveg kivételes kiegészítővé.

GLORY 3   S8977 Minimal design, olasz elegancia, pasztell színvarázs

 

 

 

 

 

OFFSTAGE 2   SPL151 Ultrakönnyű, eklektikus stílusú acetát keret.

 

MOMENTUM2  S8950   Duplahidas, macskaszem formájú frontrész, egy ujraértelmezett klasszikus a múltból.