Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő kézműves eredet és az alapvetően a márkát meghatározó stabil, kiemelkedően magas minőség. Minden egyes szemüveg formaterv és díszítő elem életre kelti a márka csúcskategóriás ékszer és órakollekció főbb motívumait, egyúttal élő lenyomatai a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései. A márka -a női kollekció... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története,... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2017

POLICE napszemüvegek 2017 Az új férfi kollekció tervezésénél az apró részletekben visszaköszön a márka gazdag öröksége, ugyanakkor erőteljesen közvetíti a POLICE modern identitását is. Az idei trendben visszatértek a nagy maszkok és domináns szerephez... Tovább »

POLICE sun 2016

Büszkén mutatjuk be a premium lifestyle márkánk 2016-os napszemüveg kollekcióját. A kortárs divat stílusjegyeivel megfűszerezve, mégis tisztelegve a 30 éves múlt előtt, ismét ikonikus szemüvegek készültek a POLICE műhelyében.

A városi életforma által inspirált kollekciót a hagyományosan népszerű, kötelező darabok mellett, kortárs design formavilág és az anyagok színekkel való merész kombinációja jellemzi.

Igazi újítóként már a tervezési folyamat során törekedtek arra, hogy ismét előremutató kollekcióval rukkoljanak elő a napszemüveg piacon. Nagy hangsúlyt fektettek a finom részletekre, melynek során ultrakönnyű formában születtek meg a legfrissebb trendek szerinti ovális formák, a dupla hidas frontrészek és a vintage ihletésű klasszikus darabok a múltból.

A basic színárnyalatú darabok mellett, idén is hódítanak a színes és tükrös bevonatú lencsék, a legütősebb pedig a 2015-ben debütált, idén új színárnyalatokban megjelenő POLICE dou lencsés, Neymar Jr.  a márka nemzetközi nagykövete által fémjelzett sikermodell.

RIVAL 3 S8954

Fémötvözetből készült, duo lencsével szerelt ultrakönnyű modell, mely tökéletesen illusztrálja a kortárs design merítkezését a múlt sikerdarabjaiból.

 

NEYMAR JR. S1948

Innovatív, markáns, könnyű acetát keret, duo lencsével, a POLICE nemzetközi nagykövete, Neymar Jr. által fémjelzett modell.

 

RIVAL 9 SPL156

Pehelysúlyú, vintage ihletésű modell. Kézzel szálcsiszolt fémötvözet keret, melyet finoman tükröződő lencsékkel szereltek.