Lozza optikai keretek 2017

Az új kollekcióban ismét értelmet nyer az a markáns, egyedülálló személyiség és utánozhatatlan attitűd ami az 1878 óta létező márkára jellemző. A klasszikus és vintage stílus kedvelői olyan hamisítatlan, valóban a múltból építkező, olasz terméket kapnak a kezükbe, amit csak egy közel 140 éves múltra visszatekintő vállalat tud hitelesen tálalni. Természetesen... Tovább »

FURLA optikai keretek 2017

Az olasz stílus és elegancia nagykövete a női kiegészítők piacán idén is a FURLA. Optikai kollekciója hűen tükrözi a kortárs italo divattrendeket, a főbb stílusjegyek már ismerősek lehetnek az idei napszemüveg palettáról.  A védjegynek számító, etalon,... Tovább »

Chopard optikai kollekció 2017

Mi más jellemezhetné a legfrissebb Chopard optikai kollekciót, mint a fesztelen luxus, a messziről szembetűnő... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus... Tovább »

POLICE sun 2016

Büszkén mutatjuk be a premium lifestyle márkánk 2016-os napszemüveg kollekcióját. A kortárs divat stílusjegyeivel megfűszerezve, mégis tisztelegve a 30 éves múlt előtt, ismét ikonikus szemüvegek készültek a POLICE műhelyében.

A városi életforma által inspirált kollekciót a hagyományosan népszerű, kötelező darabok mellett, kortárs design formavilág és az anyagok színekkel való merész kombinációja jellemzi.

Igazi újítóként már a tervezési folyamat során törekedtek arra, hogy ismét előremutató kollekcióval rukkoljanak elő a napszemüveg piacon. Nagy hangsúlyt fektettek a finom részletekre, melynek során ultrakönnyű formában születtek meg a legfrissebb trendek szerinti ovális formák, a dupla hidas frontrészek és a vintage ihletésű klasszikus darabok a múltból.

A basic színárnyalatú darabok mellett, idén is hódítanak a színes és tükrös bevonatú lencsék, a legütősebb pedig a 2015-ben debütált, idén új színárnyalatokban megjelenő POLICE dou lencsés, Neymar Jr.  a márka nemzetközi nagykövete által fémjelzett sikermodell.

RIVAL 3 S8954

Fémötvözetből készült, duo lencsével szerelt ultrakönnyű modell, mely tökéletesen illusztrálja a kortárs design merítkezését a múlt sikerdarabjaiból.

 

NEYMAR JR. S1948

Innovatív, markáns, könnyű acetát keret, duo lencsével, a POLICE nemzetközi nagykövete, Neymar Jr. által fémjelzett modell.

 

RIVAL 9 SPL156

Pehelysúlyú, vintage ihletésű modell. Kézzel szálcsiszolt fémötvözet keret, melyet finoman tükröződő lencsékkel szereltek.